Email:Liu@bestc.com.cn Shenzhen Shenchuang Hi-Tech Electronics Co. Ltd

Shenzhen Shenchuang Hi-Tech Electronics Co. Ltd

Meistä
Ota yhteyttä

Shenzhen Shenchuang Hi-Tech Electronics Co. Ltd

Lisää:5.krs, Shabian Chengdong alalla, Gushu, Bao'an District, Shenzhen, Kiina

Nimi: Jack Zhu

Puh:29603651/755/86

Matkapuhelin:18565633669

Faksi:81452021/755/86

Sähköposti:Liu@bestc.com.CN

Web:www.schitec.com

www.chargersuppliers.com

Meistä

Shenzhen Shenchuang Hi-Tech Electronics Co, Ltd on korkean teknologian yritys, joka on erikoistunut matkapuhelin tarvikkeet tuotanto ja myynti. Päätuotteitamme ovat matka latureita, autolaturi, USB-kaapelit, teho pankit ja so er digitaalisia tuotteita.

Shen zhen shenchuang

    

Yrityksemme on perustettu vuonna 2 006, jonka pääkonttori sijaitsee Baoan piirin Shenzhen, jossa paikalla vain 5 -minute ajo Shenzhen lentokentälle. Alle headqu rter on 4 tytäryhtiötä: HK SCGK ja Meizhou ZSBS Co, Ltdwas perustettiin vuonna 2012, HK BESTC, Co, Ltd vuonna 2013, ja BESTC vuonna 2014. Vuonna 2015 meillä on luokiteltu yhdeksi korkean teknologian yrityksille Ja meillä on myös kunnia olla listattu Qianhai pörssikeskuksessa Shenzhenissä (yritys-koodi: 665834), samana vuonna olemme tunnustettu valtuutetuksi rahalaitoksen valmistajaksi. Nykyään meillä on oma PCB-tehdas; Muovi ja muovaus tehdas, SMT tehdas, kokoonpano tehdas, ja kaapeli tehdas.


Kokonaisuudessaan tuotantolinjat ovat jopa 30, päivittäinen tuottavuus PCB-aluksella on jopa 6000 neliömetriä, laturi on 60000 kpl ja kaapeleita 40000 kpl.


SCHITEC työllistää tällä hetkellä 10 000 neliömetriä, ja sen palveluksessa on noin 400 työntekijää, yli 30 myyntihenkilöä ja 20 insinööriä tutkimukseen ja kehitykseen. Meizhou, meillä on oma PCB-tehdas; Ja Shenzhenissä meillä on muovi- ja muottityöpaja, meillä on myös SMT-työpaja, latureita ja kaapeleita, täysin tuotantolinjoja jopa 30, päivittäinen tuottavuus PCB-aluksella on jopa 6000 neliömetriä, laturi on 60000 kpl, ja Kaapelit 40000 kpl.


Pyrkimyksemme, yhtenäisyyden ja innovaation ansiosta koko yrityksestämme on laajentunut liiketoimintaamme Euroopassa, Australiassa, Amerikassa ja Aasiassa yhteensä 60 ulkomaan valtiota. Lisäksi me tarjosimme OEM & ODM-palveluja tunnetuille brändeille maailmanlaajuisesti kuten Leadership, Fonixion, Lightor, Tempo, Target, BestBuy jne., Ja laadukkaita tuotteita ja parasta palvelua on tunnustettu parhaimmillaan.


Uskomalla "laatu on ensimmäinen, rehellinen liiketoiminnan suuntautunut", jatkamme tutkimusta ja suunnittelua uusia tuotteita ja runsaasti tuotteita on läpäissyt sertifikaatit, kuten CE, FCC, ROHS, C-TICK, SAA jne. Joka vuosi, paljon pääomaa Investoinut uusien muotojen tutkimiseen ja kehittämiseen, ja 20 mallia hankkii maamme hyväksymät patentit.


 

Yrityksemme on tullut erinomainen voima globaalissa kulutuselektroniikkateollisuudessa tarjoamaan asiakkaillemme huippulaatuista palvelua ja luomaan maksimaalisen arvon, ymmärtämään win-win -yhteistyön ja loistavan tulevaisuuden yhdessä asiakkaidemme kanssa.


Kaikki mielenkiintoiset, klikkaa suoraan verkkosivuillamme: http: //www.chargersuppliers.com lisätietoja yrityksestämme ja tuotteistamme. Uskokaa, että löydätte sen, mitä todella haluat siellä.

Copyright © Shenzhen Shenchuang Hi-Tech Electronics Co. Ltd Kaikki oikeudet pidätetään.
QR Code